| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 27 d'abril de 2024


dimecres, 2 de gener de 2008
>

Els cunicultors es van equivocar



DOMINGO MARTÍNEZ MADRID. GIRONA.
Uns dies abans de Nadal, el responsable del Ministeri d'Agricultura va recomanar que durant les festes de Nadal es mengés carn de conill, que era més barata i amb això s'ajudava a no augmentar l'IPC. Resultat? Els consells del govern per a plantar cara a la inflació i, al mateix temps, fer la vida més fàcil als ciutadans, han posat de manifest que bona part de la classe dirigent espanyola està més preocupada d'exercir de guia suprem davant el poble que de gestionar de manera eficaç els interessos de la gent.

Primer, el conill –no sabem menjar–; després, les propines –deixem un euro com si res–; més tard, que els ciutadans no tenen interioritzat el valor de l'euro, tot per a justificar un IPC que no han sabut controlar.

Com som! Després de recomanar el consum del conill, es podia esperar un augment de la demanda d'aquest producte. Doncs no, s'ha produït tot el contrari; a les carnisseries d'algunes ciutats el consum de carn de conill ha disminuït, tal vegada per portar la contrària.

Una altra cosa és que ho hagués dit Arguiñano, llavors la cosa del conill hauria canviat. I és que quan el famós cuiner prepara una recepta de cua de toro, l'endemà les carnisseries perceben un augment de les comandes. Definitivament, els cunicultors, convidant el responsable del ministeri, es van equivocar.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.