| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024


dissabte, 3 de novembre de 2007
>

Amb el restaurant ple




Els restauradors es queixen dels efectes que estan tenint les inspeccions tant en la seva feina com en la seva imatge. «Es presenten al primer cambrer que troben, ensenyen la placa i entren. A més, ho fan en hores de servei amb el restaurant ple, i s'ha d'aturar tot. L'altre dia van fer parar de treballar un treballador que estava fent un foie, i després d'atendre'ls va haver de llençar-lo perquè ja no el podia presentar al client tal com estava», explica el gerent de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial. «Ja entenem que això ho fan per evitar que la gent s'escapi, però hi ha moltes maneres de fer la coses», argumenta Jesús Pastor, segons el qual «el principal problema i la queixa de la gent és que et tracten com si fossis un presumpte delinqüent i que les formes no són les millors».

Els responsables dels gremis de restauració i d'hotels de Barcelona, així com Turisme de Barcelona, per la seva banda, asseguren que no han rebut cap queixa en relació amb aquesta campanya d'inspeccions en les quatre setmanes que fa que està activa.



 NOTÍCIES RELACIONADES

>Una campanya d'inspeccions contra l'economia irregular posa en alerta el sector de l'hostaleria

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.