| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 17 de maig de 2024


divendres, 4 de maig de 2007
>

Tretze restaurants de Palamós i Calonge ofereixen des d'avui el menú de la gamba



A.V.. Palamós.
Un total de 13 restaurants de Palamós i Calonge i Sant Antoni ofereixen des d'avui fins al 15 de juliol el menú de la gamba, que és una de les campanyes gastronòmiques del Baix Empordà. La mostra culinària, que té un preu únic de 36 euros i ofereix torrades amb anxoves, gambes i fideus rossejats amb allioli, és una de les tres que organitza anualment l'Associació de Restaurants de la Badia, les altres dues són el Sant Escamarlà i l'Olla de Peix. Els locals participants són els palamosins Bell Port, Àncora, La Catifa, Maria de Cadaqués, Mas dels Arcs i la Terrassa dels Pescadors, i els calongins-santantoniencs Costa Brava, Guillermo, La Traina, L'Empordà-Can Ramon, Refugi de Pescadors, Simon i Traguinyol.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.