| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 24 de maig de 2024


divendres, 10 de novembre de 2006
>

Les ensaïmades ja no són un perill




L'aeroport de Palma de Mallorca ha fet marxa enrere en l'aplicació estricta de la nova normativa europea que prohibeix transportar líquids i elements cremosos a l'equipatge de mà i que les autoritats aeroportuàries havien ampliat a les ensaïmades farcides de crema i cabell d'àngel i a la sobrassada, segons informava ahir El Periódico. Aena, el gestor dels aeroports estatals, va decidir incloure les ensaïmades farcides en els productes que s'han de facturar o pujar amb l'equipatge de mà sempre que no superi els 100 mil·lilitres. Pel que fa a la sobrassada, tot i que està fora de la normativa, alguns vigilants els van prohibir per desconeixement de la llei, segons Aena. Després de les queixes rebudes, aquests productes es poden transportar lliurement.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Les maletes perdudes, a subhasta

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.