| |||||
|
dimecres, 14 de setembre de 2005 > LA JORNADA
LA JORNADA |
II Jornada Professional de Cuina de Tortosa 19 de setembre |
El lloc Escola Municipal de Cuina, al carrer Mataró, número 50 (Sant Llàtzer) |
El programa A les 10.00 hores, recepció dels participants A les 10.30 hores, classe magistral amb Jordi Herrera, xef del restaurant Manairó de Barcelona A les 14.00 hores, dinar A les 16.00 hores, classe magistral amb Oriol Ivern, cap de cuina del restaurant Hisop de Barcelona A les 20.00 hores, lliurament de diplomes |
Organitza: Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa Centre de Formació Ocupacional ISSET Fira de Tortosa |
Patrocina: Homatic Hostaleria |
Organitza: Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa Centre de Formació Ocupacional ISSET Fira de Tortosa |
Patrocina: Homatic Hostaleria |
Inscripcions: Les places per assistir a la jornada són limitades (22). Per consultes, adreceu-vos als telèfons 977 585 833 i 977 585 834 |
||
NOTÍCIES RELACIONADES |
>Fira de Tortosa té dubtes sobre la idoneïtat de traslladar l'Expoebre al nou pavelló multiús de Remolins |
|