| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 23 d'abril de 2024


dimecres, 14 de setembre de 2005
>

LA JORNADA

LA JORNADA




II Jornada Professional de Cuina de Tortosa

19 de setembre


El lloc

Escola Municipal de Cuina, al carrer Mataró, número 50 (Sant Llàtzer)


El programa

A les 10.00 hores, recepció dels participants A les 10.30 hores, classe magistral amb Jordi Herrera, xef del restaurant Manairó de Barcelona A les 14.00 hores, dinar A les 16.00 hores, classe magistral amb Oriol Ivern, cap de cuina del restaurant Hisop de Barcelona A les 20.00 hores, lliurament de diplomes


Organitza:

Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa Centre de Formació Ocupacional ISSET Fira de Tortosa


Patrocina:

Homatic Hostaleria


Organitza:

Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa Centre de Formació Ocupacional ISSET Fira de Tortosa


Patrocina:

Homatic Hostaleria


Inscripcions:

Les places per assistir a la jornada són limitades (22). Per consultes, adreceu-vos als telèfons 977 585 833 i 977 585 834


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Fira de Tortosa té dubtes sobre la idoneïtat de traslladar l'Expoebre al nou pavelló multiús de Remolins

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.