| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 21 de maig de 2024


divendres, 2 de setembre de 2005
>

El menú de la gamba torna al llarg de tot el setembre a disset restaurants de Palamós, Calonge i Sant Antoni

ALBERT VILAR. Palamós
Disset restaurants de Palamós, Calonge i Sant Antoni participen aquest any en la campanya gastronòmica de la gamba de Palamós, que es va haver de deixar de fer la primavera passada perquè no se'n pescava. El menú, que organitza l'Associació de Restaurants de la Badia, es pot degustar durant tot el mes de setembre a un preu de 34,5 euros per persona. El principal al·licient de la mostra és el plat de gambes mitjanes a la planxa, però el menú també inclou unes torrades amb tomata i anxoves, fideus rossejats, postres i cafè. Aquest menú es pot degustar als restaurants Bell Port, Club Nàutic Costa Brava, El Mirador, Hotel Àncora, La Catifa, Maria de Cadaqués, Mas dels Arcs i Can Perx Peix de Palamós, i Costa Brava, Guillermo, La Traina, L'Empordà-Can Ramon, Morris, Refugi dels Pescadors, Simon, Traguinyol i Versailles de Calonge i Sant Antoni. L'absència de captures de gamba durant els primers mesos de l'any va obligar a ajornar, com ja havia passat altres anys, la campanya del menú de la gamba, que havia d'arribar a la dotzena edició. La falta de captures, doncs, no va permetre dur a terme la mostra a la primavera. Les captures, però, es van anar normalitzant al llarg del mes de juliol. Els organitzadors de la mostra, però, van decidir no anul·lar la mostra, i traslladar-la al mes de setembre, fora de la temporada estival. Cal recordar que la finalitat de la campanya, com moltes altres que es duen a terme a les comarques gironines, no és cap altra que oferir un al·licient per mirar d'allargar la temporada.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.