| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 20 de maig de 2024


dimecres, 26 de maig de 2004
>

Francisco-Busquets promet solucions ràpides i efectives per a les cues d'immigrants

El nou subdelegat del govern de l'Estat va prometre lleialtat i col·laboració amb totes les institucions

SALVADOR GARCIA-ARBÓS . Girona
Les cues diàries a la Gran Via de Jaume I de Girona per entrar a l'oficina d'estrangeria tindran solucions «imaginatives, ràpides i efectives», segons el compromís que va llançar ahir el subdelegat del govern de l'Estat a les comarques gironines, Francesc Francisco-Busquets Palahí, durant el seu discurs de presa de possessió del càrrec. El subdelegat va insistir a dir que «les cues fan mal a la consciència de qualsevol persona perquè afecten la dignitat humana». Va alertar que és prou conscient que ha estat escollit per al càrrec d'entre molts altres noms. Va prometre lleialtat i plena col·laboració amb totes les institucions.


+ Brell, Pagans, Francisco-Busquets, Bosch i Pàramo, bridant amb cava al final de l'acte.  Foto: MANEL LLADÓ.
Francisco-Busquets va assegurar que no tindrà problemes per arremangar-se quan convingui per solucionar els problemes de la seva competència: «No patiu, ho faré. Ho he après de petit i allò que s'aprèn de petit no s'oblida mai. Deixeu-me dir que també en això d'arremangar-se vaig tenir un bon mestre els catorze anys que vaig formar part del consistori gironí. La majoria de vosaltres coneixeu Quim Nadal i sabeu que, amb ell, o t'arremangues o no tires endavant.» Francisco-Busquets va assegurar que el nomenament li ha provocat «respecte i il·lusió». El delegat del govern de l'Estat a Catalunya, Joan Rangel, que havia anunciat la seva assistència, va quedar-se a Barcelona arran de la mort d'un policia al Prat de Llobregat. En substitució seva, hi va assistir el subdelegat del govern a Barcelona, Eduard Planells.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> LES FRASES DEL SUBDELEGAT

> Més gent que mai i de tots els colors polítics

> Robert Brell s'acomiada de la Subdelegació del Govern amb un discurs en castellà i el xiulen

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.