| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 8 de maig de 2024


divendres, 2 d'abril de 2004
>

CiU i el PP de Tortosa demanen que el president del CAT siga ebrenc

Presentaran dues mocions al ple de dilluns perquè l'executiu es replantege la proposta

ROSER ROYO . Tortosa
La polèmica per la proposta del regidor reusenc Daniel Pi com a nou president del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) continua. Ahir els grups municipals del PP i CiU a Tortosa van anunciar que presentaran dues mocions de manera separada al ple municipal de dilluns en què instaran l'executiu català perquè nomene una persona de les Terres de l'Ebre i que trasllade la seu del Consorci a Tortosa. Cal recordar que el mateix alcalde, el socialista Joan Sabaté, va criticar la proposta del govern.


+ Imatge de les instal·lacions que el CAT té a l'Ampolla.  Foto: G.M.
El portaveu del PP a Tortosa, Joaquín Fabra, va lamentar ahir «la manca de sensibilitat del tripartit» respecte a les Terres de l'Ebre, per no haver proposat un representant del territori com a president del CAT. Concretament el PP de Tortosa presentarà al proper ple una moció que a més d'exigir que el CAT estiga presidit per algú de l'Ebre la seua seu real es trasllade a Tortosa, tal com diuen els seus estatuts. Aquesta moció es vol traslladar a la resta d'institucions del territori. «Si s'aprova per unanimitat a la majoria d'institucions el govern rectificarà», va dir Fabra. En el mateix sentit s'expressa l'elaborada pel grup de CiU, que recorda que l'anterior govern català ja va nomenar dos presidents ebrencs. És una incògnita el que passarà al ple de dilluns, però cal recordar que l'alcalde, el socialista Joan Sabaté, també va criticar la proposta de Pi i es va mostrar partidari de nomenar algú de l'Ebre.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> «Ells han falsejat la llei 18/81»

> La policia de Reus redacta 19 plans de seguretat específics

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.