| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 21 de maig de 2024


dilluns, 22 de març de 2004
>

Onze restaurants de la badia de Palamós-Sant Antoni renoven El Menú de l'Olla de Peix

JOAN TRILLAS . Calonge
Onze restaurants de Calonge-Sant Antoni i Palamós ofereixen, fins al 4 d'abril, una nova edició d'El Menú de l'Olla de Peix, que aquest any presenta un contingut molt renovat i aspira a superar els tres mil visitants. Les principals novetats són la durada, inferior a la d'altres edicions; l'organització per part de l'Associació de Restaurants de la Badia, i sobretot els plats del menú. En aquesta edició es compon de pastís de peix, olla de peix, postres de la casa, vi Sumarroca i cafè, a un preu de 24,50 euros, IVA inclòs. El menú es pot degustar als restaurants Costa Brava, Guillermo, La Traina, Morris, Refugi de Pescadors i Simon, de Calonge-Sant Antoni, i El Mirador, Hotel Àncora, La Catifa, Maria de Cadaquès i Can Perx Peix, de Palamós. Aquest és un dels tres menús que cada any organitza l'Associació de Restaurants de la Badia, formada per dinou establiments dels termes de Calonge, Sant Antoni i Palamós i que impulsa El Plat Blau com un segell de qualitat gastronòmica i servei. Les altres dues campanyes gastronòmiques són El Menú de la Gamba, d'abril a juny, i Sant Escamarlà!, que se celebra entre l'octubre i el desembre. Com a conseqüència de la unió física entre les façanes marítimes de Palamós i Sant Antoni de Calonge, l'Associació de Restaurants de la Badia va néixer el mes de març de 2003.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.