| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 28 de desembre de 2025


dissabte, 14 de febrer de 2004
>

Brioixos per a pastisseries, forns i càterings

Croissants, napolitanes, ensaimades, pastes de full, magdalenes i pa precuit per repartir entre una cinquantena de distribuïdors que Pastisart té arreu de l'Estat, principalment a Catalunya, que acaba en forns, pastisseries, càterings i restaurants. Els productes de brioixeria representen el 80 per cent de la producció, mentre que el pa precuit -que només es fa a Terrassa- és la resta. Pastisart també comercialitza un 3% de la producció a Itàlia, Portugal i Alemanya. A més, té delegacions a Barcelona, Tarragona, Girona, Alacant, Sevilla i Madrid, on la venda al client és directa. El principal competidor de Pastisart és Fripan, una altra empresa familiar catalana que acapara el 50 per cent de la comercialització de pastisseria, i que fa poc ha anunciat que ampliarà la planta que té a Vallmoll

 NOTÍCIES RELACIONADES

> L'empresa de brioixeria ultracongelada Pastisart s'instal·la a Roda de Berà

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.