| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 25 d'abril de 2024

dimarts, 9 de setembre de 2003
>

MOTOR. Lavilla admet que la irregularitat l'ha allunyat dels primers llocs del mundial

MOTOR

EL PUNT L'Hospitalet de l'Infant
El pilot de l'Hospitalet de l'Infant Gregori Lavilla va admetre ahir que la manca de regularitat li ha impedit lluitar pels tres primeres llocs de la general del mundial de superbikes i l'ha relegat, de moment, a la cinquena posició en un any en què ha estat capaç de combinar un total de sis podis amb cinc curses en què no ha sumat ni un sol punt. El cap de setmana passat, per exemple, va caure a Assen quan anava primer i en la segona cursa va tornar a demostrar el seu moment dolç pujant al tercer lloc del podi. «No va ser culpa meva perquè una moto que havia trencat el motor havia deixat oli sobre la pista, i és una llàstima perquè sense aquestes caigudes podria estar lluitant pel segon lloc del mundial», va comentar el pilot. Ara, el de l'Hospitalet de l'Infant està a 20 punts del quart, el francès Regis Laconi, i a 39 del tercer, el britànic James Toseland. «Amb els 100 punts que queden serà complicat però mai se sap», conclou Gregori Lavilla.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.