| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 16 d'abril de 2024


dilluns, 7 de juliol de 2003
>

Bona actuació dels Marrecs a la festa del local

DANI VILÀ . Salt

+ A l'esquerra, moment en què l'enxaneta dels Xicots de Vilafranca corona el 5 de 7. Al mig, l'enxaneta dels Marrecs fa l'aleta de la torre de 6. A la dreta, les tres colles fan els pilars de sortida.  Foto: D. VILÀ.


La colla castellera dels Marrecs de Salt van fer una bona actuació durant la festa del seu local, que es va celebrar ahir a la plaça Lluís Companys. Tot i comptar amb poca pinya, els Marrecs van descarregar amb total seguretat un 3 de 7, que va obrir la jornada castellera. L'únic castell que va fer llenya va ser un 4 de 7 amb agulla que els castellers de Salt van intentar en la segona ronda i que es va enfonsar quan sortien els segons. Al segon intent, els Marrecs van preferir tirar un 4 de 7, que van descarregar amb molta seguretat. L'actuació marreca va acabar amb una torre de 6, que la colla també va descarregar sense problemes. El cap de colla, Àlex Massaguer, estava satisfet de l'actuació i va assegurar que ja treballen per repetir castells de vuit, com el 4 de 8 que la colla ha aconseguit en sis ocasions. La jornada castellera d'ahir és la segona que els Marrecs fan a plaça pròpia, abans de l'actuació de la festa major a finals de mes. El castell més difícil va ser la torre de 7 amb figuereta -un dels quarts fa la vertical i baixa cap per avall- que van descarregar els Xicots de Vilafranca. La mateixa colla va descarregar un 4 de 7 i un 5 de 7. La tercera colla participant, els Castellers de Sant Feliu del Llobregat, van descarregar un castell poc habitual a plaça, un 3 de 6 amb agulla, i un 4 de 6 i un 3 de 6.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.