| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 17 de maig de 2024


dimecres, 21 de maig de 2003
>

Iturgaiz i López Mallol centren en les agressions rebudes l'acte final de campanya

Prop de 200 persones van assistir al míting final del Partit Popular (PP) a La Palma de Reus

EVA GARCIA . Reus
El Partit Popular (PP) de Reus va celebrar ahir a La Palma de Reus l'acte central de la campanya, que posa punt final a la cursa per l'alcaldia de Reus. En un acte amb molts parlaments i una actitud defensiva de tots els oradors, el convidat va ser el president del PP basc, Carlos Iturgaiz, que va centrar la seva oratòria a simplificar el conflicte basc: «ETA no serà present a les pròximes eleccions al País Basc.» Miquel Àngel López Mallol també va recordar, en els seus parlaments, «l'atac de què vaig ser víctima». Alhora, una dotzena de persones protagonitzava una protesta pacífica i silenciosa a La Palma mateix.


+ A dalt, una imatge del míting del PP a Reus, al qual va assistir Carlos Iturgaiz. A sota, el ministre Josep Piqué, també a Reus.  Foto: JUDIT FERNÀNDEZ / ANDREU PUIG.

El to amenaçador utilitzat en el discurs de Carlos Iturgaiz («Són els mateixos gossos amb els mateixos collars» i «Us vull veure bé la cara, perquè sou com les SS que enviava el partit nazi») va contrarestrar amb la protesta pacífica d'una dotzena de ciutadans de Reus que portaven cartells contraris al PHN i papers amb el lema AuB endavant. El PP de Reus va extremar les mesures de seguretat en l'acte final de campanya, en què es va recordar contínuament «l'atac brutal» contra membres del partit a Reus setmanes enrere. «Ens agredeixen, ens hem quedat sense seu i encara ens diuen intolerants. Això és el súmmum del desvergonyiment polític», va dir el número 25 de la llista i exsubdelegat del govern espanyol, Raúl Navarro. L'alcaldable, Miquel Àngel López Mallol, també va recordar en la seva intervenció l'agressió que va rebre i va convidar els joves manifestants a parlar: «Veniu i parlem. Jo no m'amago com vosaltres.» Mallol es va presentar com el millor gestor per a Reus, va recordar que sempre defensaria el bilingüisme i va insistir que el dia 25 es vota l'Ajuntament i no pas la política general.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> López Mallol estudia denunciar Ortiz

> Piqué dóna suport a Ricomà i López Mallol

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.