| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 29 de març de 2024


dilluns, 12 de maig de 2003
>

Els Castellers de Badalona celebren l'aniversari amb una actuació brillant

Els «Micacos» coronen totes les seves construccions davant d'un públic entusiasta

BETTY DOÑATE . Badalona.
Esplèndida diada de castells. La plaça de la Vila va tornar a convertir-se ahir en l'escenari casteller per excel·lència. Els Micacos de Badalona, que aquest any celebren el seu cinquè aniversari, van aixecar tres torres de set -dos de quatre i una de tres- i dos pilars de cinc simultanis, els mateixos que van caure l'any passat. Els seus convidats d'honor, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona, també van tenir l'oportunitat de demostrar la seva empenta.


+ Els Castellers de Badalona alcen una torre en presència de l'alcaldessa, Maite Arqué.  Foto: B.D.
Cinc anys d'història són suficients perquè una colla castellera demostri el que val. Després de mesos de treball intens, els Castellers de Badalona van aconseguir alçar ahir a la plaça de la Vila dos quatres de set -un amb agulla-, un tres de set i, per segona vegada, dos pilars de cinc simultanis. Aquestes dues torres, precisament, van ser les úniques que l'any passat van desmuntar-se abans d'hora. «Tenim moltes ganes de demostrar el que valem», deia el cap de colla, Josep Ribas, Xupe. «En aquests cinc anys, hem millorat molt, però necessitem més castellers per alçar torres més altes», explicava en referència al cinc de set que, «per manca de gent» ahir van haver de descartar. Els Micacos, que duien adhesius contra l'actuació de la Guàrdia Urbana al casal Antoni Sala i Font, s'han proposat enfortir-se. Per això, han organitzat diverses activitats que els permeti atreure més jovent. Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona van convèncer amb les seves actuacions.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Badalona celebra la festivitat de Sant Anastasi amb la passejada del copatró

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.