| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 20 d'abril de 2024


dilluns, 12 de maig de 2003
>

La CUPA d'Arbúcies es presenta públicament amb suports il·lustres i crítiques a ERC

Eudald Carbonell, Pep Riera i el cantant de Brams, entre les adhesions

ROBERT CARMONA . Arbúcies
El sopar de presentació de la candidatura de la CUPA a Arbúcies, dissabte, es va convertir en un acte de reafirmació del projecte engegat fa 24 anys, amb nombrosos suports il·lustres i dures crítiques a ERC per presentar una llista al municipi i dividir el vot de l'esquerra. L'acte es va fer al pavelló d'esports i hi van assistir unes 170 persones, entre les quals hi havia representants d'altres partits polítics a diferents poblacions.


+ La presentació es va fer al pavelló, amb unes 170 persones.  Foto: R.C.
L'antropòleg Eudald Carbonell, l'excoordinador d'Unió de Pagesos, Pep Riera, el cantant dels Brams, Francesc Ribera Titot, i el premi Global 500 de les Nacions Unides, Martí Boada, formen la llista de personatges que van donar suport, en persona o per escrit, a la CUPA. També hi eren membres d'altres partits, com Alternativa per la Garrotxa, Crida per Breda i EUiA -hi havia el número 2 de Salt i reconegut educador, Sebas Parra-. Gairebé tots van destacar el model nacional, social, participatiu i solidari de la CUPA. Tampoc hi van faltar les crítiques a ERC. «L'embolic el tenen els d'ERC que presentant llista donen possibilitats a la dreta burgesa», deia Parra. Ressaltava el suport per escrit d'un militant històric d'ERC, Antoni Strubell, que vol que el seu partit guanyi a tots els pobles menys a Arbúcies, on demana el vot per a la CUPA perquè té «un equip humà envejable que es mereix guanyar per majoria absoluta i que és exemplar als Països Catalans per a totes les esquerres». L'alcaldable de la CUPA, Jaume Soler, remarca la feina feta i fa una crida a no caure en el «cofoisme». «Hem de tenir clar que podem perdre si no treballem de valent», diu Soler, el qual destaca que «per primer cop en 24 anys, i de forma irresponsable, s'ha trencat la unitat de l'esquerra i esperem que el poble no se n'hagi de penedir tota la vida».

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Un munt d'elogis

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.