| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 19 de maig de 2024


dimecres, 23 d'abril de 2003
>

La projecció exterior i la qualitat de vida, grans reptes del PSC de Vilafranca

Joan Aguado va presentar ahir els quatre eixos fonamentals del nou programa socialista

CATI MORELL . Vilafranca del Penedès
El PSC de Vilafranca vol assolir el repte de confirmar la ciutat com a capital de la comarca, de donar-li un lloc al mapa culutural de Catalunya i convertir-la en un referent de qualitat de vida. El cap de llista del PSC, Joan Aguado, va explicar ahir que fonamentarà la redacció del seu programa electoral en quatre eixos bàsics que pretenen posar les eines per mantenir el nivell d'actuació municipal i garantir l'atenció a les persones, el bon desenvolupament del nou planejament general, la projecció exterior de la ciutat i la traducció de la qualitat de vida en seguretat i millores a la via pública.

El desenvolupament sostenible de la ciutat, la qualitat de vida, l'atenció a les persones i la projecció exterior de Vilafranca són les claus que definiran les propostes que inclourà el nou programa electoral del PSC per a aquesta campanya electoral. L'objectiu, segons el cap de llista, Joan Aguado, és aconseguir fer realitat la qualitat de vida amb què tothom relaciona Vilafranca del Penedès i alhora aconseguir que la ciutat pugui exercir la seva funció com a capital de la comarca. La projecció exterior tant des del punt de vista de les polítiques d'intercanvi i relació amb les ciutats de la regió metropolitana com des del punt de vista de les noves tecnologies és a l'abast dels vilafranquins, segons el PSC. «Vilafranca, per viure millor» podria ser l'eslògan de resum d'aquest programa, tal com va explicar ahir Joan Aguado. Segons ell, actualment «hi ha el risc que els vilafranquins s'acabin mirant massa el melic i vivint del passat». Per això, Aguado està disposat a buscar noves fórmules que garanteixin la comunicació amb les ciutats del voltant. Vilafranca ha de buscar, segons Aguado, «presència activa als àmbits on es decideixen les coses, tot i que fins ara la ciutat vivia al marge del que passava a la regió metropolitana». Aguado vol decidir el futur de la ciutat i ho vol fer des de l'interior dels organismes on es decideixen les coses. Aquesta és la projecció que busca per a una ciutat que vol «tractar de tu les altres grans ciutats que l'envolten».

 NOTÍCIES RELACIONADES

> CiU de Sitges presenta una llista electoral amb moltes cares noves

> ICV-EA vol aturar els «efectes aberrants» que provoca l'economia submergida de Mataró

> El PSC presenta 690 candidatures a les eleccions amb el propòsit de disputar a CiU els municipis petits

> Almera inclou «noves sensibilitats» en la llista del PSC de Vilassar de Mar i elogia els regidors que no repetiran

> El PP de Santa Coloma intenta tancar la crisi amb una llista renovada a fons, amb 23 cares noves

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.