| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 29 d'abril de 2024


dimecres, 23 d'abril de 2003
>

Ràdio Arenys comença a emetre des de les noves instal·lacions situades al Calisay

Ocupen el segon pis, el projecte ha durat quatre anys i el cost de les obres ha pujat a 240.000 euros

TERESA MÁRQUEZ . Arenys de Mar
Ràdio Arenys va estrenar ahir la tan esperada seu a l'edifici del Calisay. L'emissora municipal va començar a emetre des de les noves instal·lacions situades al segon pis de l'edifici, sobre l'escola de música, i abandona així definitivament les històriques dependències sobre el Mercat Municipal utilitzades des del 1981. La ràdio guanya en espai i en prestacions tècniques i culmina un llarg procés que ha durat quatre anys i que ha costat al voltant de 240.000 euros. L'emissora, que encara ha d'ultimar el trasllat, organitza pels propers 30 d'abril i 1 de maig la jornada de portes obertes.


+ Imatge d'un dels locutoris de les noves dependències de Ràdio Arenys, situades a la segona planta de l'edifici del Calisay. Ahir van començar les emissions.  Foto: QUIM PUIG.
«La redacció i els estudis ocupen l'espai de l'antic laboratori de la fàbrica i encara fan olor de les herbes amb què es feia el Calisay». Oriol Ferran, director de Ràdio Arenys, es mostra satisfet d'haver posat punt final al procés de trasllat de Ràdio Arenys. El projecte inicial, aprovat en l'anterior mandat, va ser revisat a fons per fer una ràdio a mida del model que volien per a Arenys de Mar. Un model participatiu, i mixt on tinguessin cabuda treballadors i col·laboradors de l'emissora. Un dels aspectes que s'ha tingut més en compte és el de l'equipament tècnic, que ha tingut en l'enginyer electrònic Toni Cintes -col·laborador històric del mitjà- el principal defensor. Més espai Ràdio Arenys guanya principalment en espai, amb una recepció, una sala de redacció, dos locutoris i dues sales de control, despatxos, sala de talls i fonoteca. El regidor d'Informació, Joaquim Doy, considera que la ràdio ha fet un salt qualitatiu que completa els resultats de l'enquesta realitzada per la Diputació sobre el mitjà. «Ràdio Arenys surt molt ben valorada i amb un alt nivell d'audiència i aquestes instal·lacions representen un gran pas endavant per al futur de l'emissora», assenyala el regidor.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> LES FRASES

> El perfum de la tinta

> Els autors tarragonins també llancen propostes engrescadores amb llibres de ficció

> Els professors de la URV també presenten llibres.

> L'Ajuntament de Reus rectifica i anuncia una edició més austera de la història general

> 30.000 exemplars d'«Egunkaria» en català es repartiran avui en diferents ciutats del país

> Sis-centes parades de llibres a Catalunya i un negoci que pot superar els 180 milions d'euros

> La nova cara de l'ajuntament de Mataró

> Una vintena d'autors badalonins dediquen Sant Jordi a clamar per la pau

> 30.000 exemplars d'«Egunkaria» en català es repartiran avui

> La rosa hidròfuga és la novetat més cara, amb un preu de 45 euros

> Sis-centes parades de llibres a Catalunya i un negoci que pot superar els 180 milions d'euros

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.