| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 17 de maig de 2024


dimecres, 16 d'abril de 2003
>

Restauradors de Palamós incorporen els menús de Sant Antoni i Calonge

ALBERT VILAR . Vall-llobrega

+ Alguns dels restauradors de Palamós, Sant Antoni i Calonge que s'han associat.  Foto: A.V.
Deu restaurants de Palamós i nou de Calonge i Sant Antoni han creat l'Associació de la Badia per unificar una iniciativa empresarial partint de la unificació geogràfica. La finalitat de l'entitat no és altra que incorporar als restaurants palamosins les altres dues campanyes gastronòmiques que organitzen els establiments del poble veí: Sant Escarmarlà i l'Olla de Peix. Els restaurants, especialment de Sant Antoni, ja fa temps que van iniciar les mostres gastronòmiques amb la gamba de Palamós. Poc després s'hi van afegir locals palamosins. I ara s'ha decidit incloure les altres dues ofertes, que cobreixen la resta de temporada baixa de l'any. La presentació de l'entitat va tenir lloc ahir al migdia a l'Aula Gastronòmica del Baix Empordà, a Vall-llobrega. I durant l'acte també es va presentar el logotip, un plat blau. El president de l'associació és Xavier Jabato.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.