| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024


dissabte, 5 d'abril de 2003
>

El candidat del PP a Sils es fa enrere perquè no troba ningú per anar a la llista

Diu que realment la seva afinitat ideològica és amb els independents

ANNA PUIG . Sils
El candidat que el PP havia confirmat a Sils, Josep Arroyo, ha renunciat perquè no troba ningú que vulgui anar a la llista. Segons va explicar, la seva afinitat ideològica és amb els independents però es va deixar seduir per l'oferta del PP per ser cap de llista.

Arroyo va confirmar abans d'ahir a aquest diari que es presentava a les eleccions com a alcaldable del PP però que encara no estava totalment confeccionada la llista ni el programa electoral. La decisió va ser ratificada pel president comarcal del PP, Josep Casellas. Un dia després es feia enrere. Els motius que adduïa eren el desinterès de la gent del poble per entrar a la llista popular. «No he trobat ningú al poble que vulgui formar part de la candidatura. Ningú en vol saber res del PP!», va manifestar Arroyo. Tal com va explicar, inicialment la seva intenció era formar part de la llista independent d'IdS. «S'havia de fer una coalició amb una altra agrupació independent però al final no es va arribar a un acord. Per mi era interessant entrar-hi», va continuar l'exalcaldable, el qual va deixar molt clar que des d'un principi «no volia anar amb el PP». L'anunci de la seva candidatura va arribar arran d'una oferta que li va fer fa poc la direcció comarcal del PP. «Em van proposar encapçalar la candidatura i fins i tot van facilitar-me alguns telèfons de contacte de gent que podria estar interessada per entrar a la llista. Però tot ha anat massa ràpid!», continuava Arroyo. Inicialment, tal com explica, es va deixar seduir per l'oferta però ara es fa enrere. «No puc presentar-me si estic jo sol!», va manifestar. Ahir al vespre, el president comarcal rebia amb sorpresa la notícia de la retirada del seu candidat. «No se m'ha notificat aquest canvi», explicava Josep Casellas. D'aquesta manera, el PP sembla que no podrà fer llista per primera vegada a Sils. De moment, estan confirmades les candidatures de Joaquim Rovira (CiU), que es presenta per setena vegada, Neus Gené (IdS) i Esther Ruiz (PSC). A més, la regional d'ERC a Girona assegura que també presentarà llista en aquest municipi encara que no s'ha confirmat qui serà l'alcaldable.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.