| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 25 d'abril de 2024


diumenge, 30 de març de 2003
>

Tarragona bateja diversos carrers amb el nom de persones vinculades al creixement de la ciutat

Els familiars dels homenatjats van assistir a la descoberta de les plaques

ALBERT JANSÀ . Tarragona
Joan Miquel Nadal, alcalde de Tarragona, va fer ahir la descoberta de plaques indicatives de carrers de la ciutat. El criteri que s'ha seguit per a la imposició dels noms dels carrers ha estat la selecció d'un grup de persones conegudes a Tarragona que han aportat el seu carisma a la ciutat. D'altra banda, la Corporació Municipal de Tarragona farà entrega avui de les distincions atorgades a diverses personalitats de la ciutat, que se celebrarà al saló de plens del Palau Municipal.


+ Francesc Nel·lo va dedicar unes paraules al seu pare moments abans de descobrir la placa.  Foto: A.JANSÀ.
L'Ajuntament de Tarragona, com cada any, estableix el nom de carrers de la ciutat i la imposició de les respectives plaques. «Enguany, hem fet un acte conjunt que afecta persones de Tarragona, patricis que han servit la ciutat des de diverses òptiques», va apuntar l'alcalde Joan Miquel Nadal. Acompanyats d'una guàrdia de gala de la Policia Municipal, diverses personalitats de l'Ajuntament de Tarragona, entre les quals hi havia l'alcalde, van fer ahir la descoberta de les plaques indicatives dels carrers. Els carrers són els següents: carrer de l'Arquebisbe Pont i Gol, plaça de Mn. Prefecte Cabré, carrer de Mn. Francesc Tàpies, Miquel Melendres i Rué, Sanç Capdevila i Felip, Josep Maria Tarrasa, Macià Mallol, d'Antoni Company i Fernández de Córdoba, Carles Babot Boixeda, Francesc Nel·lo Ventosa, i carrer de Tomàs Forteza Segura. L'Ajuntament va convidar els familiars de tots aquestes personalitats de Tarragona a les quals la ciutat, segons l'alcalde, «els deu una commemoració d'aquestes característiques». Els carrers no tenien nom fins ara, i la gent popularment els anomenava.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Lliurament de les distincions

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.