| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 19 de setembre de 2024


dilluns, 3 de febrer de 2003
>

Sils projecta una ambiciosa ampliació urbanística que preveu fer 700 habitatges

Es farà en uns terrenys de 7 hectàrees situats davant l'ajuntament

ANNA PUIG . Sils
L'equip de govern de Sils està enllestint un dels projectes més ambiciosos d'aquest mandat que suposarà la construcció d'uns 700 habitatges, prop del carrer Major, en els terrenys que hi ha davant l'ajuntament. Es tracta d'una zona amb una superfície de set hectàrees, encara per urbanitzar, en què es construiran pisos, cases aïllades i arrenglerades. L'augment de població que es preveu en un futur ha creat, segons el govern local, la necessitat d'afrontar un obra important pel municipi. L'equip de govern assegura, però, que, tot i la quantitat d'habitatges, s'opta per la qualitat i no per la quantitat.


+ Els terrenys on l'Ajuntament preveu fer la promoció.  Foto: A. PUIG.
«Tenim una preocupació especial perquè aquest projecte reunexi les millors condicions possibles ja que es tracta d'una de les amplicacions urbanístiques més importants de Sils en els darrers anys», explica l'alcalde, Joaquim Rovira (CiU). Aquest i el mateix regidor d'Urbanisme, Antoni Tello (CiU), reconeixen l'espectacular creixement que ha experimentat la població els darrers anys, la qual cosa els fa preveure que aquest augment continuï en un futur. «Això ens planteja una necessitat de construir més habitatges i aquests terrenys són dels pocs que estan ben situats i que poden acollir una obra d'aquestes característiques», explica Antoni Tello. Concretament, es tracta dels terrenys per urbanitzar que estan situats just davant l'Ajuntament, prop del carrer Major, i que tenen un superfície de set hectàrees. Allà s'hi construiran pisos, cases aïllades i també d'arrenglerades. «Calculem que en total seran uns 700 habitatges, encara que això fa de mal dir si el projecte encara no està finalitzat», matitza el regidor. Qualitat L'objectiu de l'Ajuntament és facilitar la construcció de cases i pisos però sense cap intenció -diuen- de caure en la massificació sinó de potenciar la qualitat dels futurs habitatges. «Aquesta és la característica que ens ha distingit i ho volem continuar conservant», comenta Rovira, que continua dient: «Per això tenim cura de conservar i fer noves obertures i zones verdes.» De moment, ja s'ha fet la compra dels terrenys i el projecte està en la fase final. «La nostra idea és començar les obres al més aviat possible», anuncia Tello.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> LES DADES

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.