| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 12 de maig de 2024


diumenge, 2 de febrer de 2003
>

Una festa correcta en una nit molt freda de gener

TERESA MÁRQUEZ . Mataró

+ De dalt a baix i d'esquerra a dreta, foto de família dels guanyadors: Antoni Serra rep el premi de Manuel Royes; l'alcalde de Caldes, Joan Rangel, conversa amb Andreu Majó, alcalde d'Arenys de Munt; els presentadors; l'alcaldessa de Premià de Mar, Maria Jesús Fanego, parla amb el d'Arenys de Mar, Joaquim Ponsarnau; actuació dels Chapertons; discurs de Manuel Mas i intervenció de Sílvia Cóppulo.  Foto: Q.P.







Freda, molt freda la nit triada per celebrar la festa de la comunicació local. Fred a fora, com és normal a finals de gener, i fred a dins del pavelló, com ja no hauria de ser tan normal. L'edifici, malgrat les pors dels organitzadors, va donar cabuda de sobres a les 600 persones que van participar en l'acte i moltes d'elles van reconèixer que deixar l'abric a l'entrada del recinte no havia estat bona idea. La Diputació va muntar una festa correcta, però en cap cas significativa ni memorable -excepte per als guanyadors-. La presència d'un rostre conegut pels presents, en Fede d'El cor de la ciutat, no va servir per amagar cert encarcarament a l'hora de presentar i la poca connexió amb el públic. Els professionals reunits sota un mateix sostre -durant tota la nit hi va haver un degoteig constant de convidats que s'afegien a la festa- tampoc van manifestar gaire entusiasme. Ni envers els numerets individuals pensats per entretenir les taules ni envers la proclamació dels guanyadors. Malgrat els esforços dels mims i titellaires la seva presència va ser rebuda més amb resignació que no pas amb interès. Qui més qui menys es pensava que la comarca havia de rebre algun premi. Hi havia moltes nominacions. Però els més fins s'ensumaven que Mataró era un destinatari segur. La sorpresa dels companys de TV Mataró, però, va ser sincera i dalt de l'escenari se'ls veia -i se'ls sentia- molt a gust amb el reconeixement a un reportatge ben fet. Mataró Report pugnava pel premi Tasis Torrent amb dos treballs, Centenaris i La ciutat del blau. El primer, amb unes magnífiques fotos de Marga Cruz que donen sentit a les paraules, va ser l'escollit i el detonant de la joia general del grup. Els nervis, mals companys en situacions com aquestes, van jugar una mala passada al director de la revista, Francesc Castanyer, perquè es va oblidar de fer pujar la fotògrafa a l'escenari. Afortunadament ho va saber esmerçar a temps i Marga Cruz, igual que la resta, va reb re un merescut aplaudiment. Atenció especial mereix l'energia postsopar de la periodista Sílvia Cóppulo quan va presentar el guanyador d'un dels premis de la nit, el Rosalia Rovira d'entreteniment, i el discurs del president de la Diputació Manuel Royes, massa llarg per tancar una festa de la comunicació local durant la qual es va fer entrega a tots els assistents del llibre Mataró, els perfils de la ciutat, que El Punt ha editat.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> TV Mataró i «Mataró Report», guardonats en els Premis de la Comunicació Local

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.