| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024

dimecres, 26 de setembre de 2001
>

Javier García Vico (Movistar KTM) tanca amb un cinquè lloc a Àustria la seva millor temporada al mundial

El pilot badaloní, amb 138 punts, ha acabat en la quarta plaça de la general

MOTOR

EL PUNT . Kartenring (Àustria)
El campionat mundial de motocròs dels 500 cc va acabar aquest diumenge passat amb la disputa del Gran Premi d'Àustria. Javier García Vico (Telefónica Movistar KTM), amb el quart lloc de la general ja assegurat, va aconseguir la cinquena plaça en aquesta cursa i va posar el punt final a una temporada brillant, en què ha aconseguit el seu millor resultat des que participa en el campionat del món. A Àustria el belga Stefan Everts (Yamaha) va assegurar-se el títol.

+ Javier García Vico ha protagonitzat una temporada excel·lent i el quart lloc assolit a la general és el seu millor resultat en el mundial.  Foto: EL PUNT
Javier García Vico (Telefónica Movistar KTM) s'ha situat enguany en l'elit del motocròs mundial amb la quarta plaça al campionat del món del mig litre. El pilot badaloní, en una temporada en què ha estrenat equip i moto va canviar Yamaha per KTM ha obtingut el seu millor resultat des que participa en el campionat del món i ha deixat enrere els problemes de l'any passat, que el van relegar a una discreta 17a plaça. Enguany García Vico ha fet una temporada gairebé perfecte, ja que ha puntuat en totes les proves menys una, i aquesta regularitat l'ha portat a la quarta posició final, amb 138 punts. Només l'han superat els grans favorits al títol, els belgues Stefan Everts (Yamaha), Joel Smets (KTM) i Marnicq Bervoets (Yamaha). En l'última cita del campionat, disputada a Àustria aquest diumenge, el pilot badaloní va tornar a estar entre els millors ja que va aconseguir la cinquena plaça. En aquesta cursa es va decidir el títol. Stefan Everts (Yamaha) va ser segon i es va assegurar els punts necessaris per proclamar-se campió del món i succeir en el palmarès el seu compatriota Joel Smets (KTM), que s'ha hagut de conformar amb el subcampionat. Classificacions GP d'Àustria: 1r, J. Smets (KTM); 2n, S. Everts (Yamaha); 3r, M. Bervoets (Yamaha); 4t, A. Bartolini (Husqvarna); 5è, J. García Vico (KTM). Mundial: 1r, S. Everts (Yamaha) 291 punts; 2n, J. Smets (KTM) 273; 3r, M. Bervoets (Yamaha) 211; 4t, J. García Vico (KTM) 138; 5è, J. Lindhe (Husqvarna) 104.

NOTÍCIES RELACIONADES

> La millor cursa, a Holanda

> Baston provarà d'entrenar-se avui per estar a punt per a la final de la lliga catalana

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.