| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 25 d'abril de 2024


dimarts, 18 de setembre de 2001
>

Catalunya Cultura aposta pels programes musicals i reforça el debat i l'actualitat cultural

La nova graella inclou un gran magazín matinal i un espai d'arts plàstiques

LURDES ARTIGAS . Barcelona
Catalunya Cultura va començar ahir la temporada 2001-2002 amb novetats importants. Destaquen l'aposta de la cadena pels programes musicals, l'estrena d'un espai diari d'arts plàstiques i el reforçament del debat i l'actualitat cultural amb la tertúlia i un magazín cultural de nit. L'aposta musical de l'emissora consisteix en la creació d'un gran magazín matinal, la potenciació de la música d'autor i en català i el reforçament de la programació dedicada a estils musicals diversos.


+ Una imatge de grup de l'equip de Catalunya Cultura per a la temporada 2001-02. La presentació de la nova programació es va fer coincidint amb la seva estrena.  Foto: CATALUNYA RÀDIO.
Una de les grans apostes de Catalunya Cultura és el nou magazín matinal, Estació central (de 9 a 12h). Presentat per Albert Puig, es tracta d'un magazín musical en què tenen cabuda la informació, les entrevistes, la crítica i les actuacions en directe. Aquest bloc musical té continuïtat amb L'últim metro (de 12 a 13h), amb Josep Martín, que repassa la música independent. Després és el torn de l'espai d'entrevistes de Gaspar Hernández Ser o no ser, de mitja hora de durada, i de Sonen les paraules, un espai de poesia i música a càrrec de Dolors Martínez, que també s'emet a les 10 de la nit. Entre clàssics (de 13 a 14h), amb Xavier Chavarria, inclou aquest any una secció diària de 20 minuts de música de cobla, So de cobla, amb Ignasi Piñol. Aquest espai el continuarem sentint el cap de setmana, de 13 a 14h. Després és el torn d'Espai d'art (de 15 a 16h), un nou espai presentat per Claudi Puchades que repassa tota l'actualitat sobre les arts plàstiques. Les tardes les ocupa Amènic (de 16 a 18h), un espai d'Àlex Gorina sobre cinema i teatre. L'espai infantil Patim, patam, patum avança la seva edició de tarda a les 18h, mentre que al matí continua de 8 a 9. El debat es potencia a Àgora (de 19 a 20h), amb Agustí Pons, i l'actualitat cultural i literària ens la porta Jordi Llavina amb Fum d'estampa (de 20 a 22h). Les nits són de Lluís Gendrau amb l'espai de rock català 100x100 (de 22,30 a 24h) i de Gerard Quintana amb Al mig camí (de 24 a 2h).

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Massa minoritària

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.