| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 1 de maig de 2024


divendres, 5 de juliol de 2002
>

El Guíxols perd Aureli Altimira, que farà de preparador físic del Barcelona C

La marxa del veterà davanter i la de Serrano fan replantejar la línia ofensiva de l'equip

FUTBOL

XAVIER MASACHS . Sant Feliu de Guíxols
El davanter del Guíxols Aureli Altimira ha decidit penjar les botes i acceptar l'atractiva oferta que li ha fet el Barcelona. Altimira s'encarregarà de la preparació física del segon filial el Barça C, de 3a i l'equip juvenil. El Guíxols no s'ha ni plantejat retenir-lo, i assumeix que haurà de fer un esforç per reestructurar la línia ofensiva, ja que l'aportació d'Altimira i Òscar Serrano era vital. El club ganxó va explicar que el traspàs de Serrano al Figueres s'havia allargat per un malentès.

Aureli Altimira havia acordat la renovació pel Guíxols per una temporada, però la temptadora oferta del Barcelona ha precipitat la seva retirada com a jugador. «M'hauria fet gràcia jugar una temporada més, però vaig estudiar per dedicar-me a la preparació física i el Barça no et truca a la porta cada dia», va comentar ahir el jugador. Altimira, de 34 anys, ha jugat les dues darreres temporades en el Guíxols i ha donat un bon rendiment, amb 10 gols en cada campanya. Altimira, que va jugar en els equips inferiors del Barcelona fins arribar al filial, va passar després pel Figueres, el Badajoz i el Gavà. El jugador de Cardedeu, que ha estudiat INEFC, va voler agrair el comportament del club ganxó: «Quan vaig rebre l'oferta del Barça, el primer que vaig fer va ser trucar al Guíxols, i la seva primera resposta va ser d'alegria. El Guíxols s'ha portat de manera fenomenal amb mi.» El tècnic, Xavi Lozano, no va dubtar a considerar la decisió d'Altimira com un pas endavant en la seva carrera: «L'Aureli era una peça important per a nosaltres, però per a ell és una gran oportunitat entrar a can Barça.» La marxa d'Altimira s'uneix a la d'Òscar Serrano, amb la qual cosa el Guíxols es queda sense els seus dos màxims golejadors de la temporada passada. El club baix-empordanès haurà de fer un esforç per buscar un recanvi amb garanties per als dos jugadors, tot i que el mercat està força saturat, sobretot en la línia ofensiva. «És evident que el fet que Serrano i Altimira marxin ens crea un problema», va admetre el secretari tècnic, Antoni Ortega. «Serà qüestió de buscar-los substituts o confiar en la progressió de jugadors més joves», hi va afegir. De moment, el Guíxols ha fitxat Priego i Pujol (Girona), Almansa (FE Figueres) i Ricky Vega (Júpiter), a més de recuperar els cedits Ortega i Salvi. Malentès per Serrano Antoni Ortega va explicar ahir que el traspàs d'Òscar Serrano al Figueres s'havia allargat massa per culpa d'un malentès: «Nosaltres es tàvem disposats a traspassar el jugador a l'equip on volgués anar, però l'oferta del Vila-real ens va despistar. Si Serrano ens hagués dit de bon principi que no volia anar al Vila-real, no hi hauria hagut cap problema, perquè contra el Figueres no hi tenim res.» El secretari tècnic del Guíxols va reconèixer que l'oferta del Vila-real era temptadora: «Per a un club modest com el nostre, que sempre va just per cobrir el pressupost, era molt interessant.» A més, però, Ortega està convençut que l'oferta era atractiva per a Serrano: «Tot i que no dubto que pot triomfar al Figueres, crec que anar al Vila-real era una gran oportunitat. Probablement hauria jugat la copa Intertoto amb el primer equip.»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.