| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 21 de maig de 2024


dimecres, 1 de maig de 2002
>

El pont de Pedra de Girona torna a ser un aparador per al Menú de la Gamba

JOAN TRILLAS . Girona
El pont de Pedra de Girona va tornar a ser l'aparador per donar a conèixer el popular Menú de la Gamba, que ha arribat a la 9a edició. L'equip de cuiners i responsables de la campanya, organitzada pel Centre d'Iniciatives Turístiques de Palamós (CIT) i restauradors de Palamós i Sant Antoni de Calonge, va fer una exhibició de cuina vegeu la foto davant d'un gran nombre de públic. Aquesta nova temporada està marcada per una recuperació important pel que fa a les captures de gambes de Palamós. Des del començament de la campanya, les captures superen els 25.000 quilos, i doblen el nombre de captures durant el mateix període de l'any passat, segons el president de la Confraria de Pescadors, Francesc Subirats. Aquesta recuperació fa preveure un bon any per al Menú de la Gamba de Palamós. Aquest augment del nombre de quilos pescats ha motivat també una davallada fins a un 30% del preu de la gamba, a conseqüència de les bones captures. Precisament, la veda biològica de la gamba ha estat un element que ha perjudicat el sector en edicions passades.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.