| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024


diumenge, 28 d'abril de 2002
>

Els nous capítols de «Plats bruts» prometen guions més sorprenents i més exteriors

El cambrer Stasky s'incorpora com a protagonista, l'Emma es vesteix de núvia i en Lopes lliga en un xat

GEMMA BUSQUETS . Sant Joan Despí
Plats bruts, la comèdia més popular i amb més audiència de la televisió catalana, estrena dimarts a TV3 la sisena temporada. Els responsables de la sèrie han potenciat, en aquests nous capítols, les seqüències enregistrades en exteriors i han treballat molt més els guions perquè continuïn sorprenent l'audiència. Entre algunes de les novetats destaca l'Emma, que es vestirà estranyament de blanc; en Lopes, que s'enamorarà en un xat d'Internet, i la incorporació, com a personatge protagonista, del cambrer del bar Maurici, l'Stasky. Plats bruts s'emetrà aquesta temporada els dimarts a la nit.


+ A dalt, foto de grup de tots els protagonistes de Plats bruts inclòs el canari Marujito . A baix, l'Àngel, el guàrdia urbà enamorat de l'Emma, li demana matrimoni.  Foto: TELEVISIÓ DE CATALUNYA.

L'actor Joel Joan va assegurar, durant la presentació de la sisena temporada, que conscients de l'èxit i la popularitat de Plats bruts, «cada vegada és més difícil sorprendre el públic però aquesta temporada serà la millor». De moment un dels canvis de Plats bruts és el dia d'emissió: de les nits dels dilluns a les nits dels dimarts. En aquesta nova entrega de Plats bruts, s'han incorporat més seqüències en exteriors enregistrades en llocs com el Museu de Cera de Barcelona i diverses localitzacions d'Esplugues de Llobregat. També està previst un rodatge en el miniestadi del FC Barcelona amb la participació dels Barcelona Dragons. Trama. Destaca el casori (o no) de l'Emma amb el guàrdia urbà que va conèixer a la platja en el capítol final, en clau de comèdia musical, de la temporada passada. L'amor també arriba per a en Lopes, que tot i tenir una dona cubana a Finlàndia, troba xicota per Internet. Quant a la iaia Suncion, està hiperactiva i per calmar-se segueix un tractament a base d'herbes de maria; un fet que no passarà desapercebut per la resta d'habitants del pis. Dos dels personatges que s'incorporen com a protagonistes són l'Stasky (Borja Espinosa), el cambrer del bar i l'Àngel Fontanillas (Marc Cartes), el guàrdia urbà enamorat de l'Emma. Els retorns. El pare d'en Lopes, l'Oriol (Jordi Banacolocha), jubilat i deprimit, decideix marxar de Porrera i tornar a instal·lar-se al pis del seu fill. Un dels retorns inesperats serà el d'en Pol (Pau Durà), el company d'en David a l'Institut del Teatre i excambrer del bar Maurici. En Pol va marxar a Madrid per treballar en una sèrie de televisió però en l'episodi Tinc un tresor torna uns dies a Barce lona. En David està molt emocionat però quan els dos amics es retroben, s'adonen que la seva relació ja no era com abans. En aquesta sisena temporada també es mantenen la visita de personatges populars (cameos). Més d'un milió. Plats bruts és la sèrie històricament que ha aconseguit més audiència a Catalunya, que ha encapçalat, des de l'estrena, el rànquing dels programes més vistos dels dilluns i ha aconseguit un nombre de seguidors fins aleshores impensables per la ficció. La primera temporada de la sèrie, l'any 1999, va aconseguir una audiència mitjana de 846.000 espectadors i una quota de pantalla del 32,8%. Lluny d'esgotar-se la fórmula, en l'última temporada, les xifres havien crescut fins a superar el milió d'espectadors per setmana. L'èxit de la producció s'ha fet evident fins i tot en la reposició dels capítols. Durant l'estiu passat, Plats bruts va convertir-se en un dels programes més vistos, amb mitjanes d'audiència de més de 900.000 espectadors.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Tinc audiència

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.