| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 26 d'abril de 2024

divendres, 5 d'abril de 2002
>

Catalunya jugarà aquest vespre a Mataró el seu partit de l'europeu contra Polònia

CORFBOL

ALBERT CAMPS . Mataró
Catalunya disputarà avui el seu partit del grup E del campionat d'Europa de corfbol a Mataró a partir de tres quarts de nou del vespre. La selecció catalana va perdre ahir el seu partit contra Portugal per 16-19 i això l'ha fet entrar en el grup E, en el qual es disputen els llocs del setè al desè de l'europeu. Si Catalunya hagués aconseguit la victòria hauria jugat per les places de l'1 al 6. El partit de la selecció catalana serà el que tancarà la jornada de l'europeu que es farà avui al pavelló del col·legi Valldemia de Mataró. El primer matx s'iniciarà a dos quarts de quatre de la tarda i enfrontarà Portugal i la República Txeca. Tot seguit, a un quart de sis de la tarda, jugaran Gran Bretanya i Holanda. Aquests dos partits enfronten quatre equips que lluiten per les primeres posicions, i la selecció holandesa és una de les grans favorites per aconseguir el títol europeu. A les set de la tarda entraran en joc Hongria i Eslovàquia, i a tres quarts de nou disputaran el seu partit Catalunya i Polònia. Aquestes quatre seleccions són les que formen el grup E i lluitaran pels llocs del 7 al 10 de l'europeu. El rival de la selecció catalana en aquest partit, Polònia, va ser el quart del seu grup en la primera fase i no va aconseguir cap victòria en els tres partits que va disputar. Catalunya, per la seva part, va ser tercera en el seu grup després d'obtenir un triomf contra Hongria i ser derrotada en els altres dos partits. L'europeu es desplaçarà demà a Terrassa, on diumenge acabarà la competició amb la disputa dels partits que donaran les medalles.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.