| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024


dijous, 4 d'abril de 2002
>

La directiva del Club de Futbol Calella plegarà aquesta temporada, dolguda amb l'Ajuntament

Acusen el consistori de perjudicar econòmicament l'entitat amb el trasllat al camp de la platja

SAÜL GORDILLO . Calella
El president del Club de Futbol Calella, Ginés Cabrera, i l'entorn directiu han anunciat la seva retirada de l'entitat quan acabi la temporada al·legant disconformitat amb la política d'equipaments esportius de l'Ajuntament. Els directius estan dolguts pel trasllat al camp de futbol de la platja perquè aquest espai, a més de ser «indigne» per a un club de la trajectòria del Calella, els ha fet perdre molts ingressos. «Ens sentim perjudicats, enganyats i ofesos», comenta Ginés Cabrera. El regidor d'Esports, Jaume Puig (ERC), demana als directius que pleguin si estan tan dolguts perquè «ningú és imprescindible».


+ De dreta a esquerra, els directius Ginés Cabrera, Joan Salvà, Anton Rovira i Antoni Pérez.  Foto: S. GORDILLO.
El president del Club de Futbol Calella, l'empresari d'hostaleria Ginés Cabrera, acompanyat del vicepresident Antoni Pérez, del secretari Joan Salvà i del tresorer Anton Rovira, han manifestat a El Punt la seva voluntat d'abandonar l'entitat quan s'acabi la temporada. Ginés Cabrera i els seus directius estan indignats amb l'Ajuntament perquè el trasllat al camp de la platja comparteixen els vestidors amb el Club d'Atletisme Calella els ha fet perdre diners perquè no han pogut obrir un bar ni instal·lar les tanques de publicitat que tenien al camp de La Muntanyeta. A més, denuncien que el camp de la platja «no reuneix les condicions ni les mides mínimes» i que tant el reg com l'enllumenat són insuficients. Al camp de La Muntanyeta s'estan fent les obres de les pistes d'atletisme, amb la qual cosa el terreny de joc serà la propera temporada de gespa natural. Això hipoteca el Club de Futbol Calella perquè només es podrà jugar un partit a la setmana. Els directius no accepten que els entrenaments i els partits de competició dels quatre equips inferiors s'hagin de fer al camp de la platja. «Per afavorir quinze atletes, l'Ajuntament perjudica prop de 200 futbolistes», sosté el president, que també critica que les pistes d'atletisme tinguin només 6 carrils en lloc del 8 necessaris per competició oficial. Els problemes d'accés al camp de la plajta a peu travessant l'estació de Renfe i en autocar els passos sota la via no els permeten creuar s'afegeixen al cúmul de greuges de Cabrera, Pérez, Salvà i Rovira. Al seu costat, també hi ha l'expresident i exentrenador del Club de Futbol Francesc Montero, que no assistirà a cap partit mentre es jugui a la platja.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> LES FRASES

> «Que pleguin; ningú és imprescindible»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.