| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 19 d'abril de 2024


dimecres, 3 d'abril de 2002
>

El pavelló de Llefià viurà avui el debut dels favorits per al títol europeu

La selecció catalana de corfbol jugarà contra Portugal a les 20.45 h

CORFBOL

EL PUNT . Badalona
El campionat d'Europa de corfbol arriba avui al pavelló de Llefià, on durant tota la tarda es disputaran els quatre primers partits de la segona volta. L'europeu arriba a Badalona just a punt perquè els aficionats puguin veure el debut de les seleccions de Bèlgica i Holanda, les dues màximes favorites per aconseguir el títol. Un dels principals atractius, però, serà veure la selecció catalana en competició oficial, a partir de tres quarts de nou contra Portugal.


+ Una imatge d'un partit amistós entre les seleccions de Catalunya i Holanda.  Foto: TONI MULA.
El pavelló de Llefià serà aquesta tarda l'escenari de la quarta jornada del campionat d'Europa de seleccions de corfbol. La pista badalonina ja ha estat condicionada per rebre l'esdeveniment que, si bé no es tracta d'un dels esports més populars, sí que permet veure com la selecció catalana disputa una competició oficial, donat que l'Estat espanyol no té una federació pròpia d'aquest esport. El combinat català que no disposa de cap representant del CK Badalona-la Rotllana no es va classificar el 1998 per al primer Europeu, però sí que té, en canvi, un bagatge més important en els campionats del món: hi ha participat en cinc ocasions des del 1978, i va ser cinquè el 1984 i vuitè en el darrer campionat. La primera fase de l'europeu va començar diumenge i es va disputar de manera íntegra i fins ahir al pavelló Can Jofresa de Terrassa. La segona fase comença avui a Badalona i en els pròxims dies es traslladarà al col·legi Valldèmia de Mataró i al poliesportiu Parellada de Sant Boi, on s'acabarà de determinar quins equips disputen la fase final que es tornarà a traslladar a Terrassa el cap de setmana vinent. Les vuit millors seleccions del campionat s'hauran guanyat la classificació per al mundial, que es disputarà a Holanda l'any vinent. Després de la jornada d'ahir, ha quedat configurada la classificació dels dos grups. Catalunya ha acabat tercera i jugarà contra Portugal a partir de tres quarts de nou, en el darrer partit de la jornada. Abans, Bèlgica haurà iniciat la segona fase contra la República Txeca (15.30 h) i Holanda haurà jugat contra Alemanya (17.15 h). El tercer partit clarament el menys interessant de la jornada enfrontarà Eslovàquia i Gran Bretanya (19 h). Més informació a El 9.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.