| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 27 d'abril de 2024


dimarts, 5 de febrer de 2002
>

El PSC de Pineda veu bé que la Generalitat hagi previst la restauració de la riera en l'obra de la depuradora

Els tècnics de la Generalitat expliquen el projecte a l'oposició i a la plataforma ciutadana

MONTSE MARTÍNEZ . Barcelona
El PSC de Pineda veu bé que la Generalitat prevegui la restauració de la riera en el projecte de la depuradora. Així ho va dir ahir el seu portaveu, Josep Lluís Fillat, després de la reunió amb tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua en la qual va participar amb l'alcalde, Joan Morell, i membres de la plataforma Salvem la Vall de la Riera. Fillat, però, creu que no està clar el perquè es fan passar les canonades per la riera. La plataforma es pronunciarà demà sobre la reunió.

L'alcalde de Pineda, Joan Morell, el portaveu del PSC, a l'oposició, Josep Lluís Fillat, i dos membres de la Plataforma Salvem la Vall de la Riera de Pineda, Eva Aragonès i Xavier Masllovet, van reunir-se ahir al migdia amb tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua. L'objectiu de la trobada era conéixer de primera mà els detalls del projecte de construcció de la depuradora de l'Alt Maresme, i especialment el tram que afecta a les canonades de connexió. L'alcalde pinedenc es va comprometre amb la plataforma i l'oposició a fer possible aquesta reunió per tenir més informació sobre la taula. La reunió es va allargar una mica més de dues hores. Després de la trobada, l'alcalde va destacar que l'ACA els havia facilitat un important volum d'informació, alhora que el portaveu del PSC va remarcar que el projecte encara té molts serrells pendents. Josep Lluís Fillat es va mostrar satisfet que la Generalitat hagi recollit en la seva proposta algunes idees defensades des de Pineda com és el cas de la restauració de la riera, que segons va dir, és un dels aspectes més positius del projecte. Com també ho és, segons Fillat, que finalment s'hagi optat per incorporar el tractament terciari que permet la reutilització de l'aigua, tot i que encara està per definir quina demanda hi haurà. El portaveu del PSC va subratllar que durant la reunió els tècnics no havien exposat el perquè les canonades han de passar per la riera i en aquest sentit, va afegir que l'Ajuntament de Pineda hauria d'haver encarregat un estudi de traçats alternatius pel seu compte.

 NOTÍCIES RELACIONADES

> Reunió de valoració

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.