| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 25 d'abril de 2024


dilluns, 24 de desembre de 2001
>

El català de judo de Pineda, tot un èxit de participació i expectadors

Fredy Itiose, del Judo Badia, va guanyar la categoria de més de 100 quilos

JUDO

PAU PUJADAS . Pineda de Mar
Fredy Itiose, del Club Judo Badia, va guanyar el campionat de Catalunya de judo en la categoria de més de 100 quilos que es va celebrar dissabte a la tarda al pavelló del carrer Barcelona de Pineda de Mar. El combat més disputat va ser el que va enfrontar en les semifinals el judoka pinedenc Joan Tur i el barceloní David Soriano, que va acabar guanyant. Aquest és el primer cop que el català de judo absolut, tant masculí com femení, es disputa a Pineda de Mar.


+ Dos participants en un dels combats del campionat de Catalunya disputat a Pineda.  Foto: TONI MULA
El campionat de Catalunya de judo absolut masculí i femení que es va celebrar dissabte a Pineda de Mar va ser un èxit, tant de participació com de públic. Més de dues-centes persones van presenciar els combats. Un dels combats que va aixecar més expectació va ser el que va enfrontar en semifinals el pinedenc Joan Tur i el barceloní David Soriano, que va acabar passant a la final. En la categoria de més de 100 kg Fredy Itiose (Judo Badia) va ser el campió després de derrotar en la final David Millan, del Judo Vertical. Cal destacar el debut en els campionats de Catalunya dels judokes del Club de Judo Pineda, Cristian Sedano, en la categoria (-60 kg), i David León (-81 kg). José Ignacio Hernández, director tècnic del Club de Judo Pineda, va destacar l'èxit de la prova: «Estem molt satisfets. S'han pogut veure combats molt igualats entre els millors judokes de Catalunya. La gent ha respost i, tot i el fred que feia al pavelló, s'ha quedat fins al final». El president de la Federació Catalana de Judo, Emilio Serna, el delegat de la territorial de judo de Girona, Xavier Ramon, l'alcalde de Pineda, Joan Morell, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Pineda, Francesc Serrat, van lliurar els premis. Resultats Categoria masculina: -60 kg: 1r R. Porta (Sport 7); 2n J. Contreras (A. Girona). -66 kg: 1r E. Massanes (Judo Condal); 2n T. Parera (Judo Condal). -73 kg: 1r M. Casasayas (Sport 7); 2n R. Ricart (Sport 7). -81 kg: 1r J.M. Otto (Barenys); 2n D. Soriano (Sportiu Claror). -90 kg: 1r J. Aguilar (Sportiu Claror); 2n D. de Caralt (Judo Condal). -100 kg: 1r J. Saa (Judo Louis); 2n M.A. Díaz (Tarragona). +100 kg: 1r F. Itiose (Badia); 2n D. Millan (Vertical). Categoria femenina: -48 kg: 1a V. Garcia (Judo Louis), 2a E. Valero (Judo Montserrat). -52 kg: 1a L. Fernandez (Judo Moyá) 2a J. Moreno (Judo Masnou-aspa). -57 kg: 1a S. Breda (Judo Condal); 2a R. García (Sportiu Claror). -63 kg: 1a G. Solé (Judo Tarragona); 2a M.P. Aguas (Vital Sport). -70 kg: 1a V. Redorta (Judo Granollers); 2a N. Argente (Judo Mifune). -78 kg: 1a E. Sebastián (Judo Lloret).

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.