L’expectació per la primera conferència de premsa de Donald Trump d’ençà que va ser escollit president dels Estats Units era màxima. Com d’habitud, no ha deixat ningú indiferent i ha tornat a sortit amb estirabots. Al corresponsal de la CNN a la Casa Blanca, Jim Acosta, no li ha deixat demanar res: ‘Tu no, la teva empresa és terrible’, li ha dit, mentre el periodista maldava per fer una pregunta. ‘T’he dit que no i no siguis mal educat. Tu escrius notícies falses’, ha acabat dient Trump. I tot seguit ha donat el torn de paraula a un altre periodista.

Aquesta negativa a respondre les preguntes de la CNN prové de la informació publicada per aquella cadena, segons la qual Rússia té informació confidencial sobre Trump per a fer-li xantatge.

Trump creu que les informacions no tenen sentit i per aquest motiu ha dit: ‘És una cosa que no s’hauria d’haver escrit mai.’ Per ell, això és una taca en l’historial de cadenes com CNN i publicar-ho és propi de ‘gent malalta’.

[Heu pensat que ajudaríeu molt VilaWeb aportant-hi una petita quantitat per a fer-vos-en subscriptors? Cliqueu ací per apuntar-vos-hi. I gràcies per llegir-nos.]