Shaunae Miller es llença en planxa i guanya la final dels 400 metres llisos

VilaWeb
Redacció
16.08.2016 - 11:40
Actualització: 16.08.2016 - 11:43

L’atleta de les Bahames Shaunae Miller es va llençar en planxa a la final dels 400 metres llisos d’atletisme i va guanyar l’or de la prova, superant per 7 centèsimes de segon a la corredora favorita, l’estatunidenca Allyson Felix.

Malgrat el polèmic final de la cursa, el photo finish va acabar demostrant que Miller havia vençut. La primera va acabar en un temps de 49,55 segons, i Felix es va endur la plata amb un temps de 49,51 segons. En tercer lloc va quedar la jamaicana Shericka Jackson, amb un temps de 49,85 segons.

snapshot_20160815_210736

En una lluita que va durar tota la prova, les dues corredores van protagonitzar un dels finals més èpics que ens han deixat aquests jocs olímpics. Felix, campiona del món, arribava a la recta final dos metres per darrere de Miller, que, cansada, anava reduint la velocitat. En un acte de desesperació, l’atleta de les Bahames es va llençar en planxa i va guanyar per la mínima.

Allyson Felix era a Rio amb l’objectiu de conquerir el títol de primera atleta amb cinc medalles d’or olímpiques. S’acabava de recuperar d’una lesió al turmell que va patir a l’abril, i no va poder aconseguir la plaça per representar als Estats Units en la prova dels 200 metres llisos.