Seitons arrebossats

  • Un plat senzill de fer i molt gustós

VilaWeb
Neus Cuscó
30.11.2019 - 21:50

Ingredients:
800 g de seitons
2 grans d’all
1 ou
farina
sal, oli d’oliva
1 cullerada de vinagre de Xerès
Verdura variada per a acompanyar

Elaboració:
Traiem els caps i les espines dels seitons, els rentem bé i els deixem cinc minuts en aigua freda perquè perdin la sang.

Els salem i per sobre hi tirem un raig de vinagre.

En una paella, amb oli abundant, posem els grans d’all tallats a làmines. Els traiem abans no es cremin.

Preparem un plat amb farina blanca i un altre amb un ou batut.

Enfarinem els seitons, oberts com un llibre, i després els passem per l’ou. Els fregim amb oli ben calent. És un moment. I els escorrem amb paper de cuina.

Mentrestant, fem unes verduretes al vapor pera  acompanyar el plat. Hi tirem per sobre els alls fregits. I ja podem portar el plat a taula.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any