L’Ajuntament de Roses ha aprovat denegar el permís d’obres de l’exterior del nou Bulli 1846. La decisió s’ha pres d’acord amb la resolució de la Ponència Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat, amb data 21 de març, que els ha comunicat que el projecte modificat que van presentar per poder legalitzar els treballs aturats el 2016 i adequar els accessos no s’ajusta a les condicions establertes i que les noves construccions que s’hi incorporen (una caseta de vigilància i un pavelló d’accés) ‘no són compatibles amb la normativa del Pla Especial’. El consistori ha acordat requerir al promotors del projecte que en termini de dos mesos presentin un text refós que complementi les noves construccions i canvis que ha experimentat el projecte inicial.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]