murielomnium

Òmnium Cultural farà avui un gran acte d’homenatge cívic a Muriel Casals. Serà a les set del vespre, al passeig dels Til·lers, al parc de la Ciutadella. Un seguit de personalitats hi recordaran i glossaran la figura de Casals. Aquest homenatge es farà just després de l’acte institucional que organitza el Parlament de Catalunya en memòria de la diputada de Junts pel Sí.

En l’acte del parlament, hi prendran la paraula el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart; el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; i la presidenta del parlament, Carme Forcadell. Forcadell vol diferenciar el caràcter institucional de l’homenatge que farà el parlament a la ‘diputada Muriel Casals’ del ‘reconeixement i homenatge públic’ que li farà la ciutadania a continuació.

Aquests actes d’homenatge coincideixen amb una altra iniciativa d’Òmnium, que ja fa uns dies que es va activar a la xarxa: l’entitat ha convidat tothom a homenatjar Muriel Casals amb una campanya per a recollir fotografies que Muriel Casals s’hagués fet amb gent de tot el país. Les imatges es poden penjar a les xarxes socials amb l’etiqueta #homenatgeMuriel indicant el municipi on van ser fetes. Algunes personalitats ja hi han participat.

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)