murielcasalsomniumcultural

Òmnium Cultural prepara un gran acte d’homenatge cívic a Muriel Casals, que fou presidenta de l’entitat des de l’any 2010 fins al 2015. Es farà dijous a les 19.00 al passeig dels Til·lers, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, i durà per títol ‘El millor homenatge, la victòria. Acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals’. Just abans, el Parlament de Catalunya haurà fet l’acte institucional també en la seva memòria.

A l’acte d’Òmnium, un seguit de persones recordaran i glossaran el perfil de Muriel Casals. L’entitat convida tothom a homenatjar-la amb una campanya per a recollir fotografies que Muriel Casals s’hagués fet amb gent de tot el país. Les imatges es poden penjar a les xarxes socials amb l’etiqueta #homenatgeMuriel o bé es poden enviar al correu homenatgeMuriel@omnium.cat, indicant el municipi on van ser fetes.

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)