L’alta cuina inunda Palo Alto Market

  • El festival presenta tastets creats per xefs premiats amb una Estrella Michelin

VilaWeb
Redacció
03.02.2017 - 06:00
Actualització: 03.02.2017 - 23:20

Cada mes al Palo Alto Market hi ha diverses propostes de menjar i beure en forma de cuina sobre rodes. Però aquest cap de setmana el festival posa el focus en la gastronomia tot convidant una desena de xefs de renom i oferint una àmplia oferta de tallers i classes magistrals. Hi haurà menges molt variades, que van de la cuina peruana a la de quilòmetre zero passant pel menjar orgànic i formatges artesans. Entre els participants, hi destaca Marc Gascons, xef guardonat amb una Estrella Michelin que ofereix una relectura de la cuina tradicional catalana.

A més, la banda sonora serà tan saborosa com la seva oferta gastronòmica. Hi haurà l’actuació d’Aupa Quartet; Khaoula Bouchkhi ens farà ballar amb la seva exquisida posada en escena; i la peruana Saphie Wells, acompanyada pel teclista Adri González i el vocalista Àlex Delgado, ens delectarà amb les seves melodies vellutades. L’oferta d’expositors també s’adequarà a l’ocasió i hi haurà les sabates dissenyades i fetes a mà de Eight & October, la col·lecció de bosses de mà masculines de Never on Sunday, la cosmètica natural d’alta qualitat de Mamita Botanical Skin o els dissenys minimalistes i atemporals de Lupe Giraldo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any