La cuina de la Neus: Macedònia de primavera

  • Amb maduixots, meló i nespres, molt refrescant i digestiu

VilaWeb
Montserrat Serra
14.05.2016 - 02:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
2 melonets Gàl·lia
250 g maduixots del Maresme
10 nespres
4 cullerades soperes de sucre roig
Suc de dues llimones

Elaboració:
Tallem els melons per la meitat, els buidem tot fent boletes. Els posen en un bol. Després netegem els maduixots, sense treure-li la part del tronquet i les fulles, perquè no agafin aigua. Els afegim al bol. Pelem les nespres, traiem els pinyols i els partim per la meitat. També els afegim al bol.

Posarem quatre cullerades de sucre i el suc de dues llimones dins del vol amb les fruites i ho deixem reposar un parell o tres d’hores.

Per a la presentació, aprofitarem la closca del meló, que servirà de recipient per acollir la fruita macerada. La meitat de la closca del meló es col·locarà dins d’un bol transparent.

Aquesta macedònia és una base que es pot servir acompanyada amb iogurt, nata, vi dolç, suc de taronja…

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any