La cuina de la Neus: coliflor amb beixamel

  • Neus Cusco ens proposa aquesta recepta gustosa, per degustar les darreres verdures d'hivern, que encara trobem al mercat i són ben maques

VilaWeb
Montserrat Serra
21.05.2016 - 02:00

Ingredients:
(per a 4 persones)

1 coliflor grossa
50 g pernil
1 gra d’all
25 g de mantega
50 g farina
1/2 litre de llet
sal i pebre
formatge ratllat

Elaboració:
Tallem la coliflor a ramets i els bullim amb aigua i sal durant uns 10 minuts.
Escorrem i posem la coliflor en una plata per anar al forn.
Fregim una mica el pernil amb un gra d’all a trossets petits, amb una mica d’oli i mantega.
Posem la farina, remenem, i hi tirem la llet calenta amb una mica de sal i pebre. Remenem fins a aconseguir una salsa una mica espessa. La tirem per sobre de la coliflor. I a sobre de tot hi esmicolem el formatge ratllat, que posarem a gratinar al forn.
I bon profit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any