La cuina de la Neus: albergínies farcides de carn

VilaWeb
Neus Cuscó
27.05.2017 - 22:00
Actualització: 28.05.2017 - 15:34

Ingredients:
4 albergínies
200 g carn picada de vedella
200 g carn picada de porc
1 ou
all i julivert
50 g pa ratllat
sal i pebre negre
1 ceba
1 copeta de vi blanc
100 g formatge Emmental
una mica de salsa de tomàquet
50 g de pinyons

Elaboració:
Posem un raig d’oli en una paella i sofregim les carns picades. Salpebrem. Un cop siguin una mica cuites, hi tirem la ceba ben ratllada, l’all i julivert i la polpa de les albergínies* també ben picada. Un cop cuit tot plegat, hi tirem un ou batut, una copeta de vi blanc, ho barregem tot i deixem reduir el vi. Tot seguit hi tirem per sobre una mica de pa ratllat.

*Mentrestant, agafem les albergínies, les tallem de dalt a baix i les marquem amb el ganivet. Hi posem sal i una mica d’oli. Les coem al forn (20) o al microones (10). Un cop cuites, buidem la polpa una miqueta.

Quan tenim la pasta feta, omplim les albergínies. Hi tirem formatge ratllat i uns quants pinyons per sobre. Ho gratinem cinc minuts al forn.

Les albergínies se serveixen amb una mica de salsa de tomàquet al plat, que fa també d’element decoratiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any