Una imatge del vice-president del govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras (Foto: ACN)
Una imatge del vice-president del govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras (Foto: ACN)

El vice-president del govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha afirmat avui que si s’acaba celebrant una consulta sobre el projecte conegut anteriorment com a BCN World aquesta es faci a tots els catalans ‘atès que és un projecte rellevant pel conjunt del model turístic i econòmic’.

Junqueras ha constatat des de Tarragona que el projecte previst inicialment al CRT de Vila-seca i Salou ‘es va demostrar que era un error’ i un ‘gran fracàs’, i s’ha compromès a tirar endavant ‘el millor projecte possible’. També s’ha mostrat partidari d’impulsar un projecte que potenciï el turisme de caràcter familiar, de convencions i de lleure com PortAventura i, en cap cas, ha dit, que prioritzi l’àmbit del joc.

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)