Estrella Damm desvetlla els secrets de la seva recepta en un nou anunci amb Laia Costa

Redacció
23.03.2017 - 20:03
Actualització: 24.03.2017 - 14:27

Un nou anunci d’ Estrella Damm amb Micki Esparbé, Laia Costa i Oriol Vila explica els secrets de la recepta formulada fa més de 140 anys, quan August Kuentzmann Damm va arribar a Barcelona i va fundar Damm.

Segons explica l’anunci, Estrella Damm s’elabora 100% amb ingredients naturals, com l’ordi, únicament de varietats pures i seleccionades, així com recollides en el seu punt òptim pels agricultors locals. Ja a la pròpia malteria de Damm,per transformar el gra d’aquest cereal en malta s’hi afegeix aigua amb l’objectiu que germini fins el moment idoni i, una vegada assecat, servirà de matèria primera principal i dotarà a la cervesa del seu color característic.

Posteriorment, a la cerveseria, entra en acció la resta d’ingredients naturals de la recepta original de 1876. A la malta se li afegeix arròs, que aporta frescor i caràcter mediterrani, juntament amb el llúpol, que aporta l’amargor característica d’Estrella Damm i els seus aromes. Després del refredament i la fermentació –des de fa anys amb la mateixa soca de llevat–, la cervesa reposa durant dues setmanes en els tancs de maduració de Damm, des dels quals s’obté com a resultat la mateixa cervesa mediterrània formulada per August Kuentzmann Damm fa més de 140 anys.

A l’anunci Miki Esparbé intenta explicar al seu amic Oriol Vila en el nou anunci d’Estrella Damm, que torna a comptar amb la intervenció de l’actriu Laia Costa, protagonista de Les Petites Coses, i amb Oriol Villar com encarregat de la direcció creativa. Un procés en el qual cada pas és imprescindible i en què la paciència és un element clau… El que l’actor no dedueix quan el seu amic li planteja ‘fer una Estrella’ és que la seva intenció no és elaborar-la sinó degustar-la amb la seva companyia. Ambdós arriben a la conclusió que el millor és apreciar i beure una Estrella Damm en qualsevol moment, en la millor companyia, i deixar a les mans dels mestres cervesers de Damm el procés d’elaboració de la cervesa

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any