Espatlla de cabrit al forn amb patates

  • La cuina de la Neus ens proposa un plat per tancar les festes

VilaWeb
Neus Cuscó
07.01.2017 - 02:00

Ingredients:
Una espatlla per persona si és petita i si és més gran es pot fer una espatlla per dues
persones
1 kg de patates petites
12 tomàquets mitjans
1/2 kg d’escalunyes
4 grans d’all
1 fulla de llorer
sal, pebre negre, oli o llard
1 copa de vi ranci
1 got d’aigua

Elaboració:
En una safata d’anar al forn untada amb oli o llard, hi posem les espatlletes marcades, salpebrades. Hi posarem els alls tallats a trossets, que col·locarem entre en mig del tall que hem fet al marcar l’espatlla, la fulla de llorer i les patates petites, senceres, pelades. Hi afegirem un got d’aigua. Deixarem coure mitja hora l’espatlla al forn, 200°. Passat aquest temps li donarem la volta i hi afegirem les escalunyes, el tomàquet sencer i la copa de vi ranci. Si fa falta, afegirem més aigua. Deixarem mitja hora més de cocció (o tres quarts depenent del forn) i ja tindrem el plat a punt. El servirem calent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any