El club de la cuina familiar: fitxa 6

L’esmorzar és un d’aquells àpats als que s’ha donat sempre una gran rellevància. Es diu tot sovint que és necessari que els nens mengin abans d’anar a l’escola per tal que tinguin un bon rendiment a l’aula. Malgrat tot, també és un dels àpats més millorables a nivell nutricional, perquè acostumem a oferir als nens una gran quantitat d’aliments processats carregats de sucre, farines refinades i grasses poc saludables.

Esmorzar a casa és convenient sempre que tinguem gana i que ho fem amb aliments sans. No hi ha un esmorzar ideal ni és l’àpat més important del dia. El què cal és tenir uns bons hàbits alimentaris en tots els àpats. En tot cas, és cert que cal prioritzar els aliments poc processats com la fruita fresca, la fruita seca o els cereals integrals (sense sucre). També hi podem afegir llet, iogurt, formatge fresc, ous…

Si voleu continuar llegint l’article, feu clic aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]