Art neu

En Simon Beck, ja ens hi havíem fixat alguna vegada. Aquest artista anglès s’ha especialitzat des de fa anys en l’anomenat ‘snow art’, és a dir, dibuixar creacions geomètriques sobre la neu. Ho fa sempre que pot, amb les seves raquetes de neu. Al compte personal que té a Facebook es poden veure moltes de les seves obres espectaculars. I també en nou aquest vídeo, amb entrevista inclosa, publicat al portal Great Big History.

Hi explica, entre més coses, que ha de fer un mínim de quaranta mil petits passos per acabar creant una de les seves obres nevades:

Va començar a dibuixar sobre la neu el 2004, d’entrada com una mena d’exercici. Però amb el temps s’ha convertit en un artista de la neu reconegut, que pot arribar a dedicar a cada obra des de sis hores fins a dos dies.

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)