poster-japones

Ahir la galeria barcelonina Francesc Mestre va inaugurar una exposició molt especial: es diu ‘El festí dels sibarites‘ i presenta un conjunt de pintures, escultures, ceràmiques i joies de petit format. Això vol dir que totes les peces que s’hi exhibeixen tenen un preu màxim de 500 euros. Entre l’oferta, hi ha un cartell de Joan Miró escrit en japonès, dibuixos de Perich, una caricatura feta per Eliseu Meifren, gravats signats per Ràfols Casamada…

El lema de l’exposició segueix un vers d’Antonio Machado que diu ‘Todo necio confunde valor y precio’, perquè amb un topall de preu molt ajustat ofereixen autèntiques perles. L’exposició, que es podrà veure fins el 23 de març, és formada per 52 dibuixos, 11 gravats, 2 pintures, 6 escultures, 1 peça de ceràmica i 3 joies. Entre totes aquestes peces hi ha petits tresors, com ara vinyetes humorístiques dels anys 1930, retrats del tombant de segle i gravats vuitcentistes.

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)