El Barça guanya una Copa èpica

• Segons Catalunya Ràdio, l'àrbitre del partit és un policia espanyol en excedència

23.05.2016 - 00:06
Actualització: 23.05.2016 - 07:21

El FC Barcelona ha guanyat la Copa del Rei per 2 a 0, amb un gol de Jordi Alba, al començament de la primera part de la pròrroga, i un altre de Neymar al minut 122. La final ha estat èpica i duríssima per al Barça, que ha perdut Luís Suarez per lesió i ha vist com l’àrbitre expulsava Mascherano a la primera part.

El partit ha estat molt polèmic per l’actuació arbitral que, a més de Mascherano, també ha expulsat Banegas quan ja s’havia complert el temps reglamentari. Al final de la segona part de la pròrroga també ha estat expulsat Carriço després d’una entrada molt dura a Messi. Malgrat això, l’àrbitre ha permès fins a la pròrroga un joc molt dur del Sevilla.

Segons que ha explicat ‘La TdP’ de Catalunya Ràdio, l’àrbitre Del Cerro Grande és un policia en excedència.

Més notícies sobre el partit:

VÍDEO: La forta xiulada a l’himne espanyol al Vicente Calderón

Barça i Sevilla juguen una final de Copa marcada per la polèmica prohibició de les estelades

Mediaset, responsable de la realització de televisió que ha amagat les estelades i els afeccionats del Barça