Coca de llardons

  • Una nova recepta de la Cuina de la Neus

VilaWeb
Montserrat Serra
25.03.2016 - 02:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
1 paquet de pasta de full rectangular
100 g de llardons
1 ou
pinyons o ametlles filetejades
sucre

Elaboració:
Obrim la pasta de full i l’estirem. En fem dos trossos allargats. Agafem els llardons i els aixefem fins que quedin finets. Posem els llardons per sobre d’un dels trossos de pasta de full. L’altre tros de pasta el posem a sobre. Premem bé la pasta. Fem unstalls petits per tota la vora, perquè quedi tancada i també serveix de decoració. Pintem la pasta amb ou batut i hi posem per sobre els pinyons o les ametlles filetejades. Hi espolsem sucre. Posem la coca al forn, calent a 200° uns 20 minuts, fins que quedi daurada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any